Hoogwaardige stoelbekleding op maat gemaakt

 

Mooie stoelbekleding van een goede kwaliteit, strak op maat gemaakt, met de uitstraling van originele bekleding maar een stuk betaalbaarder. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is precies wat Carseatcover.nl biedt.

 

Ons bedrijf is ontstaan als resultaat van onze eigen lange zoektocht en is uniek in Nederland en België. De bekleding wordt over de originele bekleding gemonteerd. Dit heeft als grootste voordeel dat u uw auto niet enige tijd kwijt bent: de montage duurt 3 tot 4 uur.

 

We bieden bekleding voor bijna alle automerken en modellen, aan de hand van originele maattabellen. De bekleding is er in verschillende materialen, zoals textiel, alcantara en eco-leder. Alle materialen zijn zeer slijtvast, gemakkelijk schoon te maken en niet statisch. Natuurlijk bieden we vele kleurstellingen, in zowel materiaal als stiksels. Personaliseren met een bedrijfslogo of initialen is ook mogelijk. Op onze website is alles zelf samen te stellen en gelijk te zien; de ‘configurator’ is een soort virtuele showroom. Ook opties als stoelverwarmingsets zijn beschikbaar. De bekleding zit de werking van eventuele stoelairbags niet in de weg: onze producten hebben een TÜV-certificering.

 

Prijzen starten bij 95 euro inclusief btw per stoel. Ons populairste product is een compleet eco-leder interieur, inclusief de hoofd- en armsteunen, in één of meerdere kleuren, voor 599 euro inclusief btw. Belangrijk om te vermelden is dat achteraf toegevoegde bekleding niet meetelt voor de bijtelling.

 

Deze prijzen en het grote gemak maken onze bekleding niet alleen interessant voor particulieren die graag iets anders willen of een oplossing zoeken voor beschadigingen, maar ook voor bedrijven die belang hebben bij het betaalbaar en snel kunnen wisselen van goede bekleding, bijvoorbeeld vervoersbedrijven en aannemers.

 

Tevens een groot voordeel is dat men zelf kan samenstellen hoe de bekleding er uit moet gaan zien. En eventueel met een eigen logo of afbeelding.

Kortom er is heel veel mogelijk bij ons.

Stel gerust u vragen aan onze medewerkers.
wij

Whatsapp
verzenden via WhatsApp